Onze aanpak

Bergh onderhoudsplan is uw partner in het beheer van vastgoed.

Wij denken vooruit en maken plannen voor het onderhoud voor bijvoorbeeld de komende 10, 20 of 30 jaar. Ook nieuwbouw heeft onderhoud nodig. Wij kunnen in een vroeg stadium meedenken met hoe u het gebouw zo lang mogelijk uw visitekaartje kunt laten zijn.

In het geval van oudere panden zetten wij onze kennis in om bij het noodzakelijke onderhoud ook meteen te verduurzamen, zodat de investering ook weer (deels) kan worden terugverdiend. We zorgen voor gemak, betrouwbaarheid, veiligheid en doen er alles aan om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Voor calamiteiten hebben we een 24/7 storingsdienst.

Onze kracht ligt in het feit dat we meteen de theorie in praktijk kunnen brengen. Samen met onze vaste partners bieden wij het gemak om alle onderhoudsvraagstukken ook uit te kunnen voeren. Wij kunnen uw bestaande contracten nalopen en de partijen waar u al jaren tevreden over bent meenemen en coördineren. Bergh Onderhoudsplan is het vaste aanspreekpunt voor alle werkzaamheden voor vastgoedeigenaren en -beheerders.

Bergh Onderhoudsplan onderhoudt op dit moment enkele honderdduizenden vierkante meters vastgoed in wonen en zorg, utiliteit en industrie. In combinatie met de andere Bergh Bedrijven hebben wij tevens de capaciteit om nieuwbouw uit te voeren, alle vraagstukken op het gebied van brandveiligheid mee te nemen en tijdelijke of permanente huisvesting te verzorgen met VOXS Bouwsysteem, een eigen ontwikkeld bouwsysteem

 

Sports- en Leisurecentrum De Boulevard

Van overzicht naar inzicht

Opdrachtgever: Zoom Invest

Medisch Centrum De Poort

Meerdere functies, één plan

Opdrachtgever: Stadlander